Sportolók

Asztalitenisz

Juhász Patrik

(Badener AC Tischtennis)

Európa Bajnoki 3-ik helyezés 2-szer több, mint 10 szeres magyar bajnok, több mint 10 nemzetközi érem, jelenleg a Felnőtt osztrák első osztályban szerepel és tagja a Felnőtt magyar válogatottnak

Az agykontroll abban segít nekem, hogy egy mérkőzés folyamán, amikor kell, végig koncentrált maradjak. E mellett a szoros helyzetekben segít higgadtnak maradni, és jó döntéseket hozni. Edzések előtt ráhangolódni az aznapi feladatokra.

Atlétika

Huszák János

(diszkoszvetés – Fradi)

“Versenyek előtt sokszor izgulok, meg akkor is, ha tudom, hogy én vagyok az esélyes, sőt akkor még jobban! A személyre szabott relaxációt, melyet Dia készített nekem többször meg szoktam hallgatni, verseny előtti este, illetve közvetlen a verseny előtti melegítés előtt. Segít fejben ellazulni és magabiztosságot ad. 2020-ban a Téli Dobó Országos Bajnokság és a Nyári Országos Bajnokság előtt is meghallgattam, mindkettőt megnyertem!”

Kovács Eszter

(öttusa)

“Kovács Eszter vagyok 19 éves öttusázó. Rengeteget segítséget nekem az agykontroll a sportban és a tanulásban is egyaránt. Megtanultam befele figyelni, kizárni a külvilágot edzés és versenyzés közben. Voltak nehezebb időszakok is, mikor nem úgy mentek az edzések, versenyek ahogy szerettem volna, de az Agykontrollnak és Diának köszönhetően könnyen átlendültem a mélypontokon. Megtanultam pozitívan gondolkodni, meglátni a dolgok jó oldalát.”

Kovács Réka

(futás)

“Kovács Réka Antoniett vagyok. 9 évig verseny úsztam a BVSC -Zugló csapatát erősítve. Úszás után Atletizálni kezdtem. Másfél éve edzek, Ute -Atlétikai szakosztály tagjaként. Komoly fejlődésen mentem keresztül. Vannak komoly céljaim ,amit szeretnék elérni.”

Lukács Gergő

(gerelyhajítás – Váci Reménység SE)

“10 évesen végeztem gyerek agykontrollt Diánál. Öt éve járok hozzá mentális edzésekre. Leginkább a versenyekre való felkészülési időszakban. Régebben az atlétika mellett tollaslabdáztam is a Vízmű SE-nél. Végül a gerelyhajítás maradt az igazi.  Az agykontroll sokat segített a mindennapi életben is, és az iskolában is. A tanult technikákat a mai napig szeretem és használom. Eredményeim: OB I helyek, OB II helyek, OB III hely. Diákolimpiák egyéni és csapat II. , III helyek. Sok kimagasló eredményem van a nyolc év alatt, mindet nem tudom felsorolni.   Köszönöm Dia!   🙂 “

Birkózás

Varsányi László Csaba

(Honvéd)

Ifjúsági Európa Bajnok
Országos Bajnokság többszöri I. helyezés, ill.:dobogós helyezés
Többszörös Diákolimpiai Bajnok, ill.:dobogós helyezés
Különféle nemzetközi dobogós helyezések

“10 éve űzöm ezt a gyönyörű sportágat,de a legtöbb sikeremet az agykontroll tanfolyam elvégzése után értem el!

Dia egy olyan “új világba” vezetett be amiről nem is sejtettem,hogy ilyen sokat fog segíteni az élet több területén!
Megtanította az elmémmel irányítani és befolyásolni a gondolataimat és a tetteimet.
Megmutatta azt,hogy barmit el tudunk érni, csak akaraterő és kitartás kell.
Mióta az agykontrollt használom,azóta az életem megváltozott pozitív irányba,ezt nem úgy kell érteni,hogy nincsenek mély pontjaim,
igen is vannak és erre is bátran használom az agykontrollt,hogy újra és újra egyensúlyba hozzam az életem.
Az önbizalmam a helyén,a sikereimet megélem,
nemcsak sport terén,hanem tanulásban,koncentrálásban,magánélettel kapcsolatos problémák megoldásában,stb…
Nagyon ajánlom az agykontrollt azoknak akik szeretnének pozitívan gondolkodni és sikereket elérni az életükbe.
Még egy fontos dolog,tanuld meg:
NINCS lehetetlen csak tehetetlen!”

Evezés

Biben Karina

“Biben Karina vagyok, 20 éves, 5x-ös Ifjúsági és U23-as Világbajnok kajakos. Számomra rengeteget segített az agykontroll és a mentális tréning. Hasznosítani tudom a mindennapjaimban, legyen szó tanulásról, edzésről vagy versenyről. Legfőképp a hárumujj-technika vált be nálam. Úgy gondolom a mentális edzés és felkészülés épp annyira fontos mint a fizikális része. Amióta sikerült elsajátítanom számos technikát, melyeket a tréning során gyakoroltunk, azóta sokkal jobban tudok koncentrálni, fókuszálni versenyszituációkban vagy megmérettetésekben. Sokkal nyugodtabbá és összeszedettebbé váltam a mentális tréningek és a relaxációk által.”

Krémer Eszter/Polivka Dóra

“Ahogy egyre eredményesebbek lettünk a sportban, egyre kevésbé volt olyan kijárt út, amit követni tudtunk volna. Ez könnyen elbizonytalaníthatja az embert, hogy vajon tud-e még feljebb jutni. A mentális edzés többek közt abban segített, hogy nagy célokat is ki merjünk tűzni és higgyünk benne, hogy sikerülni fog.”

Fitness

Balogh Eszter

2019-IFBB World Junior Championship 5.hely
2020-IFBB World Junior Championship 4.hely
2021-IFBB European Junior Championship 3.hely
2021-IFBB European Championship (adult) 4.hely
2021- IFBB World Junior Championship 2.hely
2021-IFBB World Championship 4.hely
2019-21 IFBB Junior Magyar Bajnok
2020-21 IFBB Felnőtt Magyar Bajnok
Összesen kb 13x-os magyar bajnok vagyok
2020-21 IDF Magyar bajnok

Sokat segített nekem a mentális edzés abban, hogy kitartó tudjak maradni. Segített, hogy a színpad előtt mindent el tudjak engedni és csak magamra koncentráljak. Segített, hogy elinduljak egy egészségesebb úton, még nem értem a végére, de már legalább elindultam.

Gumiasztal

Csipkereki Máté

(UTE)

Máté számára a junior világbajnokság volt a csúcs, amiben a legtöbbet a stresszoldó egyéni kezelések segítettek. Korábban mindig nagyon izgult a versenyei előtt, aminek kellemetlen fizikai tünetei is voltak. Nem tudott enni, gyakran hányt akár már a versenyt megelőző napon, vagy az utazás alatt. A stresszoldó kezelések ezt a problémát teljesen megszüntették, a versenyek alatt több energia maradt a gyakorlatra és a koncentrációra. Ez a technika segítette őt az edzéseken kialakult blokkok feloldásában is, ami végül a sikeres felkészülést és versenyen való indulást lehetővé tette számára.

Golf

Victoria Jakson

Edző: Brett Williams

Nagyon örülök hogy meg ismerhettem Diát, mert minden találkozásunk után úgy érzem erősebb és bölcsebb lettem. Hirtelen legyőzhetőnek tűnnek az akadályok, megszűnnek a fèlelmek és már alig várom a következő versenyt. Minden közös foglakozás egy élmény.

Íjászat

Imeli Virág Imola

(Szent László Íjász Egyesület)

2017, 2018, 2020 WA Pálya Országos Bajnoka

“Kilenc éves korom óta íjászkodom, és szüleim tanácsára kezdtem el a mentális tréninget és végeztem el az agykontroll tanfolyamot. A sok edzés és már mentális felkészülés segítségével szeretném elérni, hogy a kvalifikációs eredményeim megmaradjanak a döntő versenyekre is és az ezüstöket aranyra válthassam a korosztályos olimpiai pályaíjász kategóriámban. Az agykontrollon tanult technikát a versenyeken és az iskolában is szeretném használni és jobb sport és tanulmányi eredményeket elérni.”

Váradi Anna

“Az íjászat, mint élsport, 70%-ban mentális ottlétet és 30%-ban fizikai, illetve technikai felkészültséget jelent. Egyre többször tapasztalom a mentális edzésnek köszönhetően, hogy milyen aktívan tudom befolyásolni magamat és az érzelmeimet akár a sportban, akár a magánéletben, ugyanis igaz, hogy minden fejben dől el. Ez egy olyan láthatatlan hatalom, amivel lehetetlen dolgokat tudnak egyes emberek csodálatos módon véghez vinni. Épp ezért úgy gondolom, nem lehet túl korán elkezdeni tanulni. “

Judo

Szanyikovách Sebő

Serdülő Európa Kupa 5. hely, Budapest Kupa II. hely, Országos Bajnokság III. hely, Budapest Bajnokság II. hely,  Országos Rangsorverseny I. hely, Diákolimpia I. hely, Euroliga III. hely, Nemzetközi versenyeK: Bielsko Biala II. hely, Koper I. hely

“A tanfolyam óta minden nap többször is programoztam főleg képzeletbeli képernyőn, hogy sikeres övvizsgám lesz és nagyon szép lesz a gyakorlatom. Aztán a vizsgámat meg is dicsérte az egyébként nagyon szigorú vizsgáztató. Az elméletem pedig az egyetlen hibátlan lett. Sok mindenben segít a Diával való mentális tréning, készülés a versenyekre: a koncentrálásban, relaxálásban, sokkal nyugodtabb vagyok, a túlzott izgalom csökkentésében.”

Karate

Kiss Zsófia

“Évekkel ezelőtt ismerkedtem meg az agykontrollal, amit azóta is használok a mindennapokban. A sportban nálam különösen fontos szerepet játszott a képzeletbeli képernyőzés és a három ujj technika. Mióta agykontrollos vagyok, tudatosan pozitívan fogalmazom meg a gondolataimat, aminek hatása eddig rengeteget segített és még fog is. “

Medve Patrik

Diákolimpia 2017 Kata 1. hely, Kumite 2. hely, Magyar Bajnokság 2017. Csapatkata 1. hely,, Kata 2. hely, Kumite 2. hely, Gojo-ryu Stílus VB csapatkata 1 hely, csapatkumite 1 hely, Croatia Grand Prix kumite 1. hely

“A mentális edzések során olyan technikákat sajátítok el, amelyek megtanítanak még jobban összpontosítani arra feladatra, amit el kell végeznem a cél eléréséhez, vagyis a győzelemhez. Segítségül vannak amikor fel kell pörögnöm a küzdelem előtt vagy éppen  jobban össze kell szednem a koncentrációmat, mert már fáradok. Nagyon hálás vagyok Diának, hogy ezeket megtanította nekem, mert a sportban is és a tanulásban is hasznosak. Azért szeretem Dia mentális edzéseit, mert egy olyan pluszt adnak nekem amit szavakkal leírni nehéz, de eredménye mégis látható.”

Sarkadi Sebestyén

“Sebi a mentális edzést azért kezdte el, mert versenyek előtt az izgalma annyira “legyengítette”, hogy az első menet előtt mindig saját magát kellett legyőznie. Ma már le tudja csillapítani az izgulással kapcsolatos érzelmeit  és sokkal nagyobb önbizalma van  egy adott megmérettetés előtt. Az elvégzett agykontroll tanfolyam pedig az iskolai felelésekre, dolgozatokra való készülésben segít nagyon sokat. A verseket, memoritereket gyorsan és nagyon könnyen tanulja.” – Sebi Édesanyja

Zeke Dávid

Az órákon eltöltött idő azt az eredményt hozta, hogy mentálisan egy rendkívül erős és magabiztos diák, élsportoló lettem. Megtanított arra, hogy a legjobb döntés ha bízok magamban és amit csinálok azt tökéletesen csináljam.

Kézilabda

Farkasvár KDSE Kézilabda csapat

A 2019/2020 terem szezonban a lányok U15 korosztályban 10/10 mérkőzést nyertek meg. Az U14 korosztályban  14/14 nyert mérkőzés. 2020 nyarán a lányok felnőtt mezőnyben indultak és a Magyar Strandkézilabda MK 3.helyezést, a Magyar Bajnokságban 5. helyezést érték el.

A kis csapatom a kamaszkor kapujában kopogtatott, amikor arra gondoltam, hogy keresek egy szakembert, akitől a lányok megerősítést, biztatás kapnak, akitől mentálisan erősebbek lesznek. Szuper a kapcsolatunk, a lányok többek lesznek mindegy egyes foglalkozás után!” – Jónás Judit, edző

Mátyási Lilla

(BVSC-Zugló)
“Az én történetem egy másik sporthoz nyúlik vissza, a röplabdához. 12 évesen kezdtem a röplabdát ami sajnos nem azt nyújtotta nekem amire számítottam. Nem éreztem jól magam sem a csapatban sem a pályán egyénileg. Mivel már volt közöm az agykontrollhoz ezért Varga Diához fordultam reménykedve hogy megoldásra jutok. Diával való többszöri találkozó után feltettem magamnak azokat a kérdéseket, hogy jó helyen vagyok-e? Ez az én utam? Élvezem amit csinálok? Rájöttem, hogy nem. Többszöri meditáció után hoztam egy határozott döntést és abbahagytam a röplabdát. Utána minden erőmmel, és az agykontrollból tanult technikák segítségével azon voltam, hogy rátaláljak arra a sportágra ami az én utamat biztosítja. Sikerrel jártam.
2016 májusában csatlakoztam az akkor alakult BVSC-Zugló kézilabda szakosztályához. Azóta biztosra tudom, hogy élvezem amit csinálok, szeretem a csapatot, az edzőt, a szakosztályt, és a legfontosabb, hogy a kézilabdát mindennél jobban.”

Kosárlabda

Németh Atilla Gergő

Németh Atilla Gergő

2016-2021: Óbudai Kaszások, 2019- korosztályos Kaszások MVP, 2020- II. Szentpáli Bence emléktorna, All-star, 2020-2021: Többször vehetett részt az MKOSZ Kiválasztó-Képző programjában, 2021- : Budapesti Honvéd Korárlabda Akadémia (U14/U15), 2022-ben a BHSE-vel vezetik az U14-es bajnokságot, érmes helyen szeretnének végezni. 2021 októberében EYBL fordulót nyertek. 2022-ben a februári fordulón 3. helyezést értek el, így az áprilisi döntőre készülnek.

Dia segített abban, hogy ne izguljak, és ne féljek se a pályán, se az iskolában. Sokat fejlődtem az indulatkezelésben, a nehézségeket egyre könnyebben veszem, hamar vissza tudok térni a jelenbe. Gyorsabban illeszkedek már be új helyekre. És ami a legfontosabb, hogy növelte az önbizalmamat, ami a sportban és az életben elengedhetetlen.”

MAFC Kosárlabda csapat

“Varga Diána munkájával egy 2013 decemberi kiállításon találkoztam először. Akkor már aktívan kerestem egy olyan mentális trénert a kosárlabda csapatom mellé, aki a hiányzó pluszt tudná megadni a játékosoknak. Rövid egyeztetés után elkezdtünk együtt dolgozni. Akkor a csapat a bajnokság nagyon fontos szakaszába lépett és a decemberünk nem sikerült a legjobban. A munka elején persze voltak nevetgélések és egy kis távolságtartás a fiúk részéről, de ez természetes is egy  15-16 éves fiú csapatnál.  Ahogy a munka haladt előre a csapat tagjai egyre jobban átélték a gyakorlatokat és bátrabban átengedték magukat Dia mentális tréning programjába.  Az eredmény végül önmagáért beszél: a csapat 2014 január és május között – amikor a foglalkozások tartottak – 32 mérkőzést nyert meg zsinórban, köztük sok kulcsfontosságú meccset, és ezeket igen meggyőző fölénnyel tette. Végül az országos döntőig meneteltünk többek között Varga Diána segítségével. Az egész csapat és az edzői stáb is nagy köszönettel gondol azóta is Dia munkájára.” – Gál László kosárlabda szakedző

Schirocky Szonja

(Vasas-kosárlabda-U-16)
“A tanultak a hétköznapokban nagyon nagy szerepet játszanak, mind a sportban, iskolában és otthon is. Példák: megtanultam uralkodni magamon, ha a kosárpályán valami nem sikerült, a három ujj technika segítségével egy perc alatt vissza tudtam zökkenni és utána a meccsen 100%-kal dobtam! Úgy éreztem az országos kosárlabda versenyem előtt 6 hónappal, hogy befellegzett a kosár karrieremnek, viszont a mentális edzések után egyre több sikerem volt a meccseken és az országos döntőben én lettem a döntő legeredményesebb játékosa! Ez még csak pár dolog azok közül amiket véghez vittem!”

Cserjés Bence

“Bencével alapvetően azért kerestük meg Diát, mert nem volt elég önbizalma a kosárlabda pályán és meccseken nem mert elvállalni olyan helyzeteket, amiben nem volt a biztos siker kódolva. Az agykontroll tanfolyamon és a mentális tréningeken tanultak mégis teljesen máshol, a tanulásban segítette kiemelkedően Őt. Sikeres felvételit tett az egyik legnevesebb gimnáziumba, ahova 16 tanulót vesznek fel évente emelt matematika szakra.”

Ritmikus Gimnasztika

Menich Nóri

Menich Nóri vagyok, 17 éves, és ritmikus gimnasztikázó. Mielőtt nem használtam agykontrollt, minden versenyt  túlizgultam, elrontottam, ami elvette a kedvemet is az egésztől. Viszont amikor megismertem Diát és a technikáit, minden megváltozott. Azóta egy teljesen új, magabiztosabb Nóri áll ki a szőnyegre. Sokkal jobban tudok koncentrálni, megmérettetések előtt, valamint nyugodtabb is vagyok, hála az agykontrollnak, és a stresszoldó kezeléseknek. Ezenkívül a technikákat nemcsak a sportban, hanem például az iskolában is van lehetőségem alkalmazni.

Menich Réka

Menich Réka vagyok, 15 éves és már 12 éve ritmikus gimnasztikázom. Versenyek előtt mindig rettentően izgultam, a stresszes állapot sokszor a teljesítményemre is kihatott. 2 éve kezdtem el agykontrollt használni, először egyéni órákon vettem részt, majd elvégeztem a tanfolyamot is (amit azóta 2x meg is ismételtem). Sok gyakorlás után hirtelen látványosan javultak az eredményeim, jobban mentek a gyakorlataim, mind az edzések, és a versenyek is sikeresebbé váltak. A mentális edzések nem csak a sportban, hanem a tanulásban és a mindennapi életben is rengeteget segítenek nekem. Minden sportolónak más-más technika válik be, de szerencsére Dia mindenkinek megtalálja a tökéletes módot arra, hogy kihozza belőlünk a maximumot, én is nagyon sokat köszönhetek neki. Mindenkinek ajánlom, hogy adjon egy esélyt az agykontrollnak, nem fogjátok megbánni, nagyon jó kezekben lesztek Diánál.

Szabó Eszter

“Szabó Eszter vagyok és 12 éve ritmikus gimnasztikázom, azonban 4-5 éve kezdtem csak jobb eredményeket elérni, miután elvégeztem az agykontroll tanfolyamot. Azóta minden verseny előtt és sokszor még edzéseken is alkalmazom a képzeletbeli képernyő, valamint a háromujj-technikát. Ezek a módszerek rengeteget segítettek a mentális felkészülésben, és már sokkal magabiztosabb vagyok a megmérettetéseken. Évről évre javultak az eredményeim, tavaly pedig teljesült egy nagy álmom, amikor az országos bajnokságon dobogóra állhattam. A sikereim elérésében nagy szerepet játszott az agykontroll és hiszem, hogyha továbbra is segítségét veszem és nem adom fel, akkor a határ csak a csillagos ég.”

Tóth Kincső

“Tóth Kincső Krisztina vagyok, 14 éves ritmikus gimnasztikázó. A 2018. év junior 2. korosztály III. osztály országos bajnoka összetettben, (2019. országos bajnokság összetett 4. hely, 1. hely buzogány, 4. hely karika, 2020. év országos bajnokság 3. hely összetettben) . 

Már nagyon fiatalon, 7 évesen megismerkedtem az agykontrollal, és azóta minden évben ismétlőként részt veszek Dia kurzusain. A mentális tréningek nekem az életem több területén is segítenek. Mindazon túl, hogy a kezelések során ellazulok, és az aktuális problémáimra oldást kapok, a tanult megerősítések, oldási- és figyelem-összpontosító technikák állandó segítségként jelen vannak az életemben az edzések, versenyek és  a tanulás során is. 

Kedvenc mottóm: “Sosem veszítek. Vagy nyerek, vagy tanulok! “

Rock and Roll

Pap Linda és Pór-Zselinszky Benedek 

(Akrobatikus Rock and Roll)

Világkupa 3. helyezett, Világbajnokság 7. helyezett, Magyar és Országos Bajnokserdülő páros

“Diával és a mentális edzésekkel a nemzetközi versenyekre felkészülés során ismerkedtünk meg, annak érdekében, hogy segítségével fejleszteni tudjuk a hosszú versenynapok során a koncentrációt és magabiztosabban, stabilabban tudjunk kiállni a színpadra. A személyre szabott relaxációs technikák sokat segítettek a versenyzés közbeni izgalmak legyőzésében, a pozitív gondolkodás elsajátításában. A tanultak nemcsak a versenyre felkészülés és a versenyzés során, de az edzéseken, tanulásban is eredményesen alkalmazhatók. Köszönjük Diának, hogy eddigi eredményeinkhez hozzásegített!”

Lampert Mira

(Rock and Roll – Rock and Magic SE)

“Lampert Mira vagyok, 14 éves. 5 éves korom óta táncolok a Rock and Magic SE-ben. November 7.-én Oroszországban, Kazan -ban nyertem második alkalommal világbajnokságot akrobatikus rock and roll sportágban a csapatommal a Party Girls-szel. A gyerek agykontroll tanfolyamot húgommal – Lucával – 4 éve végeztem el Diánál, azóta is sokszor használjuk a gyakorlatokat és általánosságban jellemző mindkettőnkre a pozitív gondolkodás. Figyelünk a gondolatainkra, figyelünk a szavainkra, hisszük, hogy ezeknek komoly hatása van életünk alakulására. Luca is sikeres sportoló, ő ritmikus gimnasztika sportágban versenyez a Budai XI SE.- ben. Egyéni és csapatversenyeken is sikeresen –általában a dobogós helyeken végez. Legutóbb, október 17.-én aranyérmet hozhattak el a karikacsapattal. A fizikai edzés mellett a mentális felkészülés is nagyon fontos, ennek segítségével sokkal kevésbé izgulunk a versenyek előtt. Tanulás során is gyakran használjuk az agykontrollt, sokkal könnyebben jegyzünk meg dátumokat, adatokat, ha vicces témához kapcsoljuk őket. A tanfolyamon talán ez volt az egyik legérdekesebb rész. Örültünk, hogy a tanfolyamra szüleink is eljöttek velünk, így otthon is könnyebben tudunk ezekről a témákról beszélni. Nagyon hálás vagyok Diának, hogy egy ilyen egyszerű és élvezetes módszert mutatott nekünk, amit az élet minden területén felhasználhatunk és ennek segítségével könnyebben érhetjük el az álmainkat. Óriási öröm volt, hogy kétszeres világbajnokként Kazan-ban a dobogó legfelső fokán álltam, köszönöm az ehhez nyújtott segítséget.”

Szertorna

Bogyó Anna

2019 serdülő Országos Bajnokság egyéni összetett 2.hely
Szerenként: Gerenda 1.hely,Talaj 1.hely, Ugrás 1.hely
2020-Ifjúsági Országos Bajnoksàg:Egyéni összetett 2. hely,Ugrás 1.hely,Talaj 1.hely

“Bogyó Anna vagyok, a KSI válogatott szertornásza. A torna sport nagyon nagy koncentrációt igényel, ezèrt is fordultunk Diához. 

Dia segített megtanulni koncentrálni, legyôzni a félelmeimet, és segített a lelkiegészségem fenntartásában. 
Mióta hozzá járok, azóta jobban szerepelek a versenyeken.”

Bogyó Dániel

2019 Országos Bajnokság egyéni összetett 1. Helyezett (serdülő kezdö korosztály)
2019 Mesterfokú Bajnokság egyéni összetett 1. Helyezett
2019 Brunoi Jan Gajdos nemzetközi verseny 2005-2006-os korosztályban 2007-esként 4. helyezett

“Az agykontroll számomra versenyeken elengedhetetlen.

Minden verseny előtti este, átgondolom a gyakorlataimat, miközben használom a háromujj technikát. Az összes versenyem előtt és közben  is használom és hihetetlen segítséget nyújt nekem. Miközben használom a háromujj technikát ki tudok zárni minden külső körülményt  es teljes mértékben tudok koncentrálni a gyakorlataimra, ami a sportban(kifejezetten a szertornában) az egyik legfontosabb.”

Hürkecz Mira

Edzők:  Kisiván István és Balzsayné Reubl Tünde (KSI)
Eredmények:
53. Old Trnava nemzetközi tornaverseny (Egyéni összetett: 1. hely, Csapatverseny: 1. hely)
Gyermek Haladó Országos Bajnokság (Szabadon választott >>> összetett verseny: 1. hely, ugrás: 1. hely, talaj: 2. hely, felemáskorlát: 6. hely, Előírt >>> összetett verseny: 3. hely)

Hürkecz Mira vagyok, 11 éves, a Központi Sportiskolában tornázom. Diát az után kerestük meg, hogy kiderült, én utazhatok ki Trnavába egy korosztályos nemzetközi versenyre a magyar válogatott tagjaként. A hazai versenyeken jól szerepeltem, ugráson, korláton és talajon is az első három között voltam, de a gerendát mindig elrontottam, leestem. Anya kereste meg Diát, hogy hátha az ő segítségével, mentális edzéssel fenn tudok maradni a gerendán. Diában az első pillanattól megbíztam, alig vártam, hogy menjek hozzá. A verseny minden várakozásunkat felülmúlta: szinte tökéletes gerenda gyakorlatot tudtam csinálni, és ennek óriási szerepe volt abban, hogy végül én lettem az első egyéni összetettben, és a csapattársammal a csapatversenyben is győztünk. Továbbra is szeretnék Diához járni a versenyek előtt, mert úgy érzem, sokat segít.

Kiss Balázs

(BHSE)

Kiss Balázs vagyok 23 éves válogatott tornász. 6 éves korom óta életemet a torna sportnak szentelem, amivel minden élsportoló tisztában van mennyi akadállyal, nehézséggel és lemondással jár gyerekkortól kezdve, amivel mindannyian egyetérthetünk, hogy egyedül a siker tud kárpótolni. Európa bajnoki bronz érmes, többszörös magyar bajnok tornászként bátran merem kijelenteni, hogy Dia és a mentális edzések nélkül nem tudnék ilyen szintű teljesítményt nyújtani nap mint nap. Létfontosságúnak tartom a mentális tisztaságot és edzettséget, hogy nem csak testi hanem szellemi állóképességünket és koncentrációs készségeinket párhuzamos ütemben fejlesszük testünkkel együtt. 13 éves koromban találkoztam először a gyerek agykontrollal. Kontinensviadalokra való felkészüléseimben, illetve 2021-ben szerzett súlyos bokasérülésemet követően mind a mentális edzés, az Access Bars kezelés és a Bach cseppek segítették elő a felépülésemet és tettek hozzá ahhoz, hogy egy Kiss Balázs 2.0-ás önmagamat tudjam bemutatni a versenyeken.

Tenisz

Takács Bercell

Edző: Bogyó Tamás
Nexon Dunakeszi Tenisz Klub
U12, Mesterverseny 3. hely, 2020 U12 Országos Bajnokság 1. hely, Budapest Bajnokság 1. hely, Mesterverseny 3. hely, 2021  OB 3. hely, Vidék Bajnokság 2. hely

A mentális edzés hétről hétre fontos és elengedhetetlen része az életemnek. Nemcsak a versenyeken való megmérettetésben, de a mindennapi munka elvégzésében is rengeteget köszönhetek ennek a tréningnek. A pozitív gondolkodás nem könnyű a pályán, ezen kell sokat dolgoznunk.

Tóth Ágoston

Pasarét Tenisz Klub.
Korosztályos országos bajnokságokon 1. helyezett csapatával, OB döntős párosban, további korosztályos versenyeken egyéni és páros döntős és elődöntős szereplések.

A tenisz gyönyörű, de magányos sport, agy-játék is legalább felerészben. A mérkőzésen egyedül, csapattársak és edző jelenléte, támogatása nélkül kell felmérni az ellenfelet, dönteni a taktikáról, fejben ellenállni, összpontosítani és adott esetben megfordítani a mérkőzés állását. Nekem abban segít a mentális tréning, hogy az elmémben, előre gyakorolhatok ezekre a nehéz helyzetekre, majd ott a versenyen, az éles helyzetben van egy láthatatlan, de nagyon hatékony eszköz a kezemben, hogy meg tudjam csinálni a pályán azt, amit edzésen annyit gyakoroltam.A különböző agykontroll technikák a tanulásban – például dolgozatok előtt, vagy nemrég a felvételim során – szintén sokat segít a koncentrálásban. Köszönöm Dia

Úszás

Bóta-Depinyi Soma

(Honvéd)

“Diához akkor fordultunk segítségért, amikor az úszóversenyeken egyre jobb pozícióba kerültem, egyre nagyobb lett a nyomás és én már fizikális tüneteket produkáltam. (végig rosszul voltam, hánytam, fájt a fejem.) Anya találta meg Diát, többen is járnak hozzá az egyesületünktől. Őszintén szólva, én nem hittem benne, hogy bármi segíthetne, de azért természetesen megpróbáltam. Dia eszméletlen kedves és megnyugtató, vele nem nehéz beszélgetni. A módszerek elsajátításával egyszer csak az tűnt fel, hogy ugyan még rosszul vagyok, de már úrrá tudok lenni a hányingeremen és a fejfájásomat is el tudom mulasztani! Ma már minden versenyen használom a 3 ujj technikát, nem maradhat el. Már csak annyira izgulok, amennyire kb. mások. 🙂 Fontos versenyek előtt még megyek Diához, úgy érzem sokat segít!”

Cséplő Simon

(KSC)

Cséplő Simon vagyok a Kőbánya Sport Club úszója. 8 éves korom óta versenyzek és eddig minden OB előtt történt valami (műtét,sérülés) ami miatt hosszú heteket kellet kihagynom. Ez már nagyon zavart hisz egész évben erre készültem. Egy csapattársam ajánlására kerestük meg a Diát, aki a 6 hetes csuklótörésem utáni 4 hetes felkészülési időszakomban nagyon sokat segített az agykontrollal. Segítségével megcsináltam amit előtte lehetetlennek gondoltam. Az OB-n szinte minden számban bejutottam a döntőbe, 100 m háton hajszál híján lecsúszva a dobogó legfelső fokáról, 2. lettem. Sikerült megúsznom – egy-egy számban még jobbat is –  azokat időket amiket beprogramoztam. Háton magasra tettem a mércét, mégis sikerült.
Azóta is a kemény edzéssekkel és a kapott tudást használva, folyamatos sikerekben van részem.
Lehetetlen nem létezik!
Köszönöm Dia!

Elekes Tamara

Edzők: Nagy Péter, Kovács Gábor (BVSC)

Mielőtt megkerestük volna Diát nagyon stresszes voltam. Ez minden szempontból rányomta a bélyegét a teljesítényemre. Az agykontrollal sokkal pozitívabb, magabiztosabb vagyok, és a stressz is eltűnt az életemből. Rengeteg mélypontom volt az elmúlt években. Dia rávilágított, hogy milyen fontos a pozitív gondolkodás, hozzáállás és mennyivel színesebb életet lehet élni. Megtanultam megbecsülni a sikereimet és szembenézni a kudarcaimmal, tanulni belőlük.
Köszönöm Dia!

Herczeg Erik

(BVSC)

Országos 2. 4x50m mix váltóban és 4*100 mix vegyes váltóban országos bajnok.

“Nekem azért volt jó, hogy ide jöttem, mert sokkal felszabadultabb lettem. A sport- és a tanulmányi eredményeim is megjavultak. A koncentrációm és a figyelmem kétszer olyan jó lett. Pozitívabb és sikeresebb lettem. Megtanultam bízni magamban és a rossz dolgokban is meglátom a jót.”

Ilyés Laura

„Ilyés Laura vagyok, magyar válogatott úszó. Nagyon sok mindent köszönhetek a mentális edzésnek. 2012-ben végeztem el a tanfolyamot, és azóta minden versenyemre mentális edzéssel készülök. Legjobb eredményeim azóta, hogy Ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes, illetve többszörös Felnőtt Magyar Bajnok vagyok. A tanulásban is sokat segít, a vizsgáimra is ezzel készülök. Nemrég érettségiztem, és sikerült mindenből jelesre vizsgáznom. Nagyon hálás vagyok  Diának, hogy megtanította!”

Késely Ajna

(KSC)

Késely Ajnának hívnak, s 19 évesen már lassan körbe úsztam az egész Földet. Ezen az úton Diával és tanításaival, (az agykontrollal) s annak hasznosításával megjártuk a poklot és megéltük a csodát. Az agykontrollon belül a vonzás törvényével, azaz a gondolataim hatalmával bevonzottam rosszabb időszakomban a boldogtalanságot és a sikertelenségét. Egyszerű megoldásra tettem szert, csak a hálára, a bőségre, a boldogságra és a sikerre összpontosítottam, semmi se vakította el a figyelmemet, harcoltam az álmaimért. Ezzel az egyszerű gondolat csavarral, mostanra kijelenthetem az ország legjobb 400 méter gyorsúszója vagyok. Megtanultam, hogy egy mágnes vagyok, s ami az életemben történt, az mind egy apró gondolattal indult…Mi vagyunk a saját gondolataink teremtője és bármi rossz vagy kellemetlen becsúszik az életemben, megbocsátva tovább lépek és harcolok, ami mindig is éltetett.

Király Nelli

(UTE)

Király Nelli vagyok, 14 éves, az UTE úszója.
A debreceni serdülő OB előtt kezdtük el Diával a közös munkát. Megtanította nekem azokat a mentális technikákat, melyek nagyon beváltak, és a segítségükkel összeszedett tudtam lenni. Az OB-n minden számban, amin elindultam, javítottam egyéni legjobbjaimon, majdnem mindenből döntőket úsztam. Ami a legfontosabb, hogy végig felszabadultan, koncentráltan, minden görcs és negatív gondolat nélkül tudtam versenyezni. Sokkal jobban hiszek önmagamban, és tudom, további munkával még kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá fogok válni.

Marosszéki Armand

(KSC)

Marosszéki Armand vagyok a Kőbánya Sport Club úszója. Edzőm szólt Anyukámnak, hogy jó lenne egy szakember segítségét kérni, hogy jobban tudjak koncentrálni a versenyeken, s ne zökkentsen ki semmi az adott pillanatban. A KSC javaslatára kerestük meg Diát, elvégeztem az agykontroll tanfolyamát, amely már a következő versenyen nagy segítséget nyújtott. Nőtt az önbizalmam, elhittem, hogy nekem is sikerülhet, meg tudom csinálni azt, amit edzésen tanultam és gyakoroltam. Edzéseken vagy versenyeken, ha fáj valamim vagy vérzik az orrom, azonnal használom a fájdalom kontrollt. Dia segítségével 2019 decemberében a regionális delfin bajnokságon : 100 és 200m mellen regionális bajnok lettem és 200m vegyesen és 100m pillangón a regionális bajnokság 2. helyezettje. A verseny előtti napokban programozom az adott versenyszámokat. Mai napig használom a versenyeken a három ujj technikát. 2021. júliusában a Cápa Országos Bajnokságon már 2. helyezett lettem 400m vegyes úszásban.

Molnár Kiara (Kiki)

“Amióta elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, nem izgulok a versenyeken. A kedvencem a háromujj-technika amit használok még azelőtt mielőtt felállok a rajtkőre. A mentális edzés átsegített a nehézségeken és megtanultam koncentrálni.”

Rohács Réka

(KSC)

Rohács Réka vagyok 22 éves nyíltvízi úszó.

15 éves koromban a válogatottságot céloztam meg, hogy kijussak ifjúsági világversenyekre. Akkor 14 éves korom körül ez is elérhetetlennek tűnt hiszen csak a szorgalmam volt példára méltó az adottságaim alapján nem nagyon számoltak velem. Most 22 évesen az akkori Rékának szeretnék üzenni, hogy nem csak válogatott DE Ifjúsági Európa-Világ- bajnoki érmes, Magyar bajnok, Európa-bajnoki bronz, és VILÁGBAJNOKI ezüstérmes úszó lettél.

Ez persze nem valósulhatott volna meg ha Dia az alapokat nem tanítja meg 13 évesen, sőt a legrosszabbkor felkarolt és így sikerült életem egyik legnagyobb eredményét elérni. Köszönöm az agykontrollnak és persze Diának, hogy segít tartani a mentális “váramat” és hónapról hónapra egyre stabilabb lábakon áll a kis “váram”.

Sárkány Zalán

(KSC)

1500m gyorsúszás OB II. hely, 5000m gyors nyíltvízi OB V. hely, 2003-sok között I. hely

“Sárkány Zalán vagyok 15 éves és a Kőbánya Sport Club úszója. Az összes versenyem főképp az idei Medencés Hosszútávú Országos Bajnokság előtt és alatt nagyon sokat használtam a mentális tréninget és az agykontrollt (azon belül a legtöbbet a háromujj technikát). Ennek meg is lett az eredménye: az idei OB-n 2. lettem, 5000 méteres gyorsúszásban, a technikákat alkalmazva már készülök az idei Nyíltvízi Országos Bajnokságra amin remélhetőleg jó helyezést érek el.
 Nagyon sokat foglalkozom a mentális tréninggel, több motivációs trénertől hallgatok előadásokat, kedvencem Lisa Nichols, akinek egyik idézete nap mint nap eszembe jut, ha valami nem úgy sikerül ahogy azt terveztem: “Az utolsó fejezeten többé nem változtathatunk, a tinta megszáradt a papíron. De a következő fejezetet még mi alakíthatjuk, hiszen saját kezünkben tartjuk a tollat.””

Varsányi Réka

(Váci Vízmű SE)

“Nagyon sokat segített nekem az agykontroll, hiszen nekem majdem minden versenyen magammal kell versenyeznem és az agykontroll ebben remekül segít. Szerintem nagyon fontos hogy ne csak fizikailag hanem mentálisan is rendbe legyen az ember és ezt így könnyebb elérni. Nem csak abban segít, hogy a verseny előtt ne izguljak,  hanem abban is, hogy ha rossz időt úszok, akkor ne essek szét.”

Varsányi Szófia

(Váci Vízmű SE)

“Nekem nagyon sokat segített az agykontroll. Régen nagyon görcsölős izgulos  voltam nagyon utáltam emiatt a versenyeket. Mindig bizonyítani akartam az edzőmnek a családomnak a csapattársaimnak. Aztán mikor eljöttem az agykontroll tanfolyamra, rájöttem hogy magamnak kéne bizonyítanom és élvezni azt amit csinálok. Ezek után egyre jobban mentek a versenyek elkezdtem élvezni az úszást. Sok munka volt legyőzni az izgulást és a bizonyítást de végül sikerült!”

Zlota Anna

(DTSC)

“14 éves úszó vagyok, az agykontroll tanfolyam előtt nagyon izgultam a versenyek előtt, illetve minden megmérettetés előtt. A tanfolyam óta már rendszeresen használom a lazítást és a 3 ujj technikát, ez feloldja a szorongást, ez nagyon sokat segít céljaim elérésében. 2020-ban  felvételiztem, a vizsga előtte kétszer találkoztam Diával, hogy erősítsük a már ismert gyakorlatokat, hogy jobban tudjak koncentrálni.

Várakozásom felül sikerül felvételi eredményem. Dia által készített numerológia elemzés sok mindenre magyarázatott adott, hogy mi miért történik velem. Most már könnyebben veszem, ha élet bármely területén megmérettetéssel kerülök szembe!”

Vízilabda

Hajdú Attila

Vízilabda, Vasas, Ifjúsági országos 2. hely Komjádi kupa 3.hely

“A mentális edzés a legnagyobb segítség ha egy sportoló mélyponton van, ez nekem mindig ez segített kimászni a gödörből! Minden alkalom ahhoz hasonlít, mint az emberi test izmai, ha edzem őket az nagyon jót tesz és erős leszek, de ha nem, akkor érzem hogy nem vagyok olyan erőben. Fontos hogy meglegyen a folytonosság a mentális tréningben, mert ha nem, akkor elveszíted az uralmat a fejedben. Minden órának ugyanolyan jó a hatása, ami után sokkal jobban érzi magát az ember!”

Kis Márk

(A kaliforniai San Jose State University hallgatója, és a San Jose State Spartan csapat játékosa.)

Vízilabda, Center, Fradi, eredmény: Országos Ifjúsági Bajnokság: IV.hely
Budapest Serdülő Bajnokság: III.hely
Budapest Ifjúsági Bajnokság: III. hely

“Azért szerettem meg az agykontrollt, mert véleményem szerint egy könnyen elsajátítható, hatásos módszerről van szó. Az élet bármely területén tudom használni problémamegoldásra. A lazítás a kedvenc részem, amivel nagymértékű stressztől tudok megszabadulni ezen túl feltölt energiával akármikor használom. Diával a közös munkát 3 éve kezdtem, a mentális edzések segítenek a mindennapokban pozitívnak maradni és a kitűzött céljaim elérni.”

Vívás

Cserjés Buda

“Cserjés Buda, 16 éves kadet karvívó vagyok. Sokat köszönhetek a mentális tréningeknek és az agykontroll tanfolyamnak. Mikor először elmentem Diához, akkor alapvetően a sportban szerettem volna, ha segítségemre lenne, de azóta sikeresen alkalmaztam az ott elsajátított technikákat a felvételinél a gimnáziumba, a dolgozatoknál, feleleteknél és természetesen használom a páston. A versenyen, mikor már a fáradtság miatt nincs ötletem az ellenfelemmel szemben, akkor jön a három ujj technika. Általában mindig segít. A mentális tréningek után elkezdtem jobban bízni magamban, amit az edzőm is észrevett  és a versenyeredményeimen is érezhető.”

Farkas Mátyás

Farkas Mátyás vagyok, kardvívó. A törökbálinti Gerevics Aladár vívóegyesület versenyzője. A gyerekagykontroll tanfolyamot Diánál végeztem el, és azóta az ott megtanult technikákat alkalmazom.Versenyek előtt mentális edzésen is készülünk a versenyre. Nagyon sokat segít, sokkal magabiztosabb és nyugodtabb vagyok így, mert már programoztam a sikert amit tudom, hogy el fogok érni. Eredményeim alapján mondhatom, hogy a sok fizikai edzés mellett, mennyire fontos a mentális edzés is a kettő együtt hozza meg a sikert. Ebben Dia sokat segít nekünk! Eredményeim közül néhány-2020-ban-Országos bajnokságon-bronzérem, csapatban-ezüst, az országos ranglistán a második helyen állok jelenleg, 2019-ben arany ezüst és bronzérmek, csapatban arany, ezüstérmek, diákolimpián egyéni bronz, csapatban arany, Európa kupán eddig 2x vettem részt, mind a kétszer a dobogóra állhattam. A Bajnok műhely és Dia számomra fontos eredményeim elérésében, köszönöm szépen!

Gajzinger Dóra

(MTK)

A mentális edzés, az agykontroll technikák a koncentrálásban segít. Amikor a gondolatok elterelik a figyelmem, aktívan hozom vissza a jelen pillanatra. Három ujj technikát használom vívás közben. Szinte mindig használom tanulás közben, figyelmemet megtartja, könnyebben megjegyzem az olvasott szövegeket. Olvasás közben is mindig használom, így gyorsabban olvasok. Programozást használom vívás közben, a pozitív hozzáállást segíti.

Hillier Helka

14 éves vagyok, a Vasas kardvívója. Jelenleg serdülő és kadet korosztályban versenyzem, remélhetőleg a nemzetközi versenyekre is tudok menni idén.Tavaly 4 csapat országos bajnoki és két egyéni dobogós helyezést sikerült kivívnom. A mentáltréning és Dia segít a verseny előtti stresszes pillanatokat enyhíteni, verseny közben pedig a váratlan helyzetekben alkalmazom az általa tanultakat. Ezáltal igyekszem a koncentráltságomat megtartani, ha kizökkenek akkor pedig segít visszaszerezni azt. Szeretem a közös beszélgetéseinket, mert ilyenkor megerősödve, nyugodtabb állapotban kezdem meg a versenyzést.

Kornéth Emese

(Vasas SC)

“„Nincsen kudarc, csak késleltetett siker!” és hogy minden okkal történik, és ha nem is most, egyszer, amikor eljön az ideje megfogom tudni, hogy az akkor miért történt úgy. Azóta sokkal pozitívabb vagyok a hétköznapi életben is, és ha rossz kedvem azokra a mondatokra gondolok, amiket mondtál, és máris jobban állok a világhoz. Én örülök, hogy elvégeztem az Agykontrollt, és használom a mentális edzést, mert sokban megváltoztatta a személyiségemet szerintem (persze csak jó irányba).”

Szabados Hanna

Hanna a gyerekagykontroll tanfolyam elvégzése után eljött mentális edzésre, ahol ráerősített a fizikai felkészülésére fejben. Ennek eredménye, hogy egy hétvége alatt 5 aranyérmet szerzett! Saját korosztályában egyéni arany, csapat arany, egy évvel idősebbeknél egyéni arany, csapat arany. Két évvel idősebbeknél csapat arany. Két hét múlva az Országos Bajnokságon csapatban szerezte meg a 2. Magyar Bajnoki címét!

Szabó Vanda

FTC, Magyar Bajnok, Országos Diákolimpiai Bajnok, Vidék Bajnok, Korosztályos válogatott

“Sokszor elgondolkodunk, hogy mit követtünk el? Magunkba merevedünk, miközben nem vesszük észre a körülöttünk lévő dolgokat. Nem merünk magunkra nézni, reménykedünk a jövőben, sírunk a múltban, szomorkodunk a jelenben! Az agykontroll segít ennek elkerülésében! Az agykontrollal sikeresebb lettem, a sportban és az iskolában is, megszereztem azokat a dolgokat, amire mindig is vágytam. Merni kell nagyot álmodni! Csupán csak egy életünk van amit, ki kell használni! Mi határozzuk meg a jövőt!”

Zlota Emma

(MTK)

12 éves vívó vagyok, mégse a sport miatt találkoztam először a Diával, hanem szorongási problémáim voltak, sokat stresszeltem  az iskolában és a mindennapokban.  Már a második kezelés után éreztem, hogy sokkal jobban vagyok, és nagyon sokat segített az agykontroll.  Megtanultam kontroll alatt tartani az „gondolataimat”, nem hagytam, hogy szorongásaim befolyásolják a mindennapjaimat. Később elkezdetem a sportban is használni Dia általa javasolt technikákat, képzeletbeli képernyőt, lazítást. Azóta egyre több sikert érek el. Most már bátran vágok neki a mindennapoknak, nincs előttem leküzdhetetlen akadály!