Rólam

2008 óta oktatom a világszerte ismert és tudományosan is elismert SILVA féle agykontrollt gyerekeknek. 2010 óta foglalkozom egyénileg sportolókkal is. A mentális tréninget, melyet alkalmaztam több élsportoló esetében mindig a sportoló személyiségéhez alakítjuk és a sportágának megfelelően és verseny alkatához mérten állítjuk össze közösen a versenyzővel vagy az edzővel együttműködve.

Küldetésem, célom:

Az élsportolók mentális teljesítményének fokozása stresszoldással. A mentális felkészülés támogatása. Tanulmányok: Az egri Eszterházy Károly Főiskola után tanulmányaimat az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Karán folytattam, a Mesterképzést Neveléstudomány szakon végeztem el. Ezt megelőzően Pszichológiai-asszisztensként, és

Mentálhigiénés konzulensként végeztem. Neurofeedback-tréner tanulmányaimat a Magyar Relaxációs Egyesületnél folytattam. Módszereim között megtalálható a life-coaching is, melyet a Pro Bona Coaching & Trening Centerben sajátítottam el, véleményem szerint a legjobb oktatóktól. Megtalálható vagyok  a világszerte ismert Bach Foundation Practitioners nemzetközi listáján, mint BFRP.

Hiszem, hogy  „A gondolat valósággá válik!”, továbbá hiszem, hogy „A képzelet fontosabb, mint a tudás!”, ahogy Einstein mondta… Sőt „Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” Ehhez az utóbbi gondolatához szintén örömmel csatlakozom.

The Dr Edward Bach Foundation International Register of Practitioners